W zasadzie krótko i na temat. Tak będzie i tym razem. Nie zamierzam już współpracować z platformą Smaker, więc wszystkie przepisy dostępne są tylko i wyłącznie na stronie rngkitchen.pl
Smaker kiedyś żył gotowaniem, hejtem też, jednak szala wagi przeważała na to pierwsze. Teraz to jakaś kpina z użytkowników tegoż portalu!
Smaker bazuje teraz na...
Zdjęciach stockowych (dla nie wtajemniczonych, po prostu zdjęcia z bazy, do których dopasowane są przepisy), zawojowały tym portalem. Wcześniej drążono temat kradzieży ( zdjęcia stockowe to dalej jest przywłaszczenie sobie praw autorskich, pomimo tego , że kupujesz sobie ładną fotę!).
Kpina z użytkowników, gdyż większość przepisów dnia to tylko smaker!
Kiedy przepis staje się biznesem, o człowieczeństwie zapomina świat! Nieważnie co smak ze sobą niesie, lecz za ile się da! (parafraza Shata QS)
THX za wszystko!
Arek Gie
Składniki:
400 g ciecierzycy konserwowej
140 g kukurydzy konserwowej
65 g marynowanego czosnku siekanego
150 g tuńczyka w sosie własnym
3 ugotowane na twardo jajka
3 ogórki konserwowe
2 łyżki majonezu
3 łyżki posiekanej natki pietruszki
sól, pieprz
Przygotowanie:
Jajka i ogórki kroimy w drobną kostkę. Dodajemy ciecierzycę, kukurydzę, czosnek i natkę, mieszamy.
Do nich dodajemy majo, doprawiamy solą oraz pieprzem. Schładzamy przed podaniem.
Smacznego i jedenaście gwiazdek!
Solidna i syta, taki mi się koment nasuwa :-D
OdpowiedzUsuńCo do Smakera, to nie wiem, albowiem zwisa on mię i powiewa, ale jeśli jest jak mówisz, to dobrze, że dalej będą się tam gnysić bez Ciebie!
Za ten wpis dostałem reprymendę, a przepis został usunięty za naruszenie regulaminu 🤭
Usuń