O mnie



Od zawsze gotowanie było dla nas świetną zabawą i wyciszeniem po pracy. Bardzo lubimy poznawać nowe smaki, produkty. Czasami trzymamy się szablonów, ale największą przyjemność sprawia nam tzw freestyle w kuchni. Przepadamy za kuchnią śródziemnomorską, ale nie gardzimy też innymi. Mamy nadzieję, że każdy z Was znajdzie coś dla siebie.

8 komentarzy:

  1. U Was zawsze można znaleźć coś ciekawego :) pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Przepis na kotlety jajeczne i nie tylko ukradł profil który na facebooku ma nazwę Pyszne Przepisy https://www.facebook.com/Pyszne-Przepisy-418583244968762/?fref=photo&__mref=message_bubble

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękujemy za informację. Już się tym zajmujemy. Pozdrawiamy i życzymy Szczęśliwego Nowego Roku.

      Usuń
  3. Blog jest rewelacyjny, przepisy pyszne ale najpiękniejsze są Wasze zdjęcia,je się chce po prostu zjeść.Nigdzie nie spotkałam tak apetycznych fotek.Pozdrawiam.Monika M.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo dziękujemy za docenienie naszych starań. Gorąco pozdrawiamy :)

      Usuń
  4. Witam
    Często odwiedzam Wasz blog. Dzisiaj bardzo spodobał mi się przepis na pierogi z farszem z koziego sera ale nie mogę wyjść z podziwu na bardzo finezyjnym sklejeniem brzegów pierogów.
    Jak to jest zrobione ?
    Podejrzewam jakąś praskę ale nie wiem jakiej firmy i gdzie ją można kupić ? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Jeśli chodzi o sklejanie pierogów, to nasze pierwsze sklejanie odbywało się właśnie w ten sposób. Łatwiej nam było, bo nie rozpadały się. Pieroga należy skleić normalnie, a później ciasto od spodu "przciągać". Trudno nam opisać ten proces, bo to samo od siebie wyszło...ale jest bajecznie proste. Pozdrawiamy. Jeśli będzie to stwarzało problem, to postaramy się umieścić filmik ;)

      Usuń