R'n'G Kitchen
Strony
Home
Współpraca
O mnie
niedziela, 17 lutego 2019
Prosta surówka z kapusty
Łatwa w przygotowaniu.
Składniki
300 g kapusty białej
1 marchew
1 łyżeczka cukru palmowego
4 łyżki oleju z pestek winogron
2 łyżki wody
1 łyżka octu ryżowego
sól, pieprz
Przygotowanie
Kapustę szatkujemy.
Marchew ścieramy na tarce, na wiórki.
Cukier, olej, ocet i wodę łączymy, mieszamy z warzywami, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Odstawiamy aby wszystkie składniki się „przegryzły”.
Przed podaniem ponownie mieszamy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz