sobota, 5 grudnia 2015

Pasta z awokado i tuńczyka

Bardzo prosta w wykonaniu i smaczna pasta, idealna na kanapki. Z krakersami od Raw And Happy łączy się wyśmienicie. Śniadanie idealne, świetne na lekkie przekąski dla znajomych.
Polecamy produkty od Raw And Happy
https://www.facebook.com/RawAndHappy.eu/?fref=ts
http://www.rawandhappy.eu/







Składniki

1 awokado
1 puszka rozdrobnionego tuńczyka w wodzie
1 pęczek szczypiorku
sól, pieprz

 

 

Przygotowanie

 

Awokado przekrawamy na pół, usuwamy pestkę, obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.
Tuńczyka osączamy z zalewy, dodajemy do awokado i miksujemy.
Do zmiksowanej pasty dodajemy posiekany szczypiorek, mieszamy i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz