R'n'G Kitchen
Strony
Home
Współpraca
O mnie
czwartek, 26 lipca 2018
Mizeria
Klasyka polskiej kuchni.
Składniki
500 g ogórków gruntowych
pęczek szczypiorku
pęczek koperku
1 pełna łyżka majonezu
200 g śmietany 12%
sól, pieprz
Przygotowanie
Ogórki obieramy, kroimy w talarki, oprószamy solą i odstawiamy na kwadrans. Przekładamy na sitko, płuczemy, osączamy z wody.
Koperek i szczypior siekamy.
Ogórki, koperek i szczypior przekładamy do miski, dodajemy majonez i śmietanę. Składniki łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz