środa, 23 maja 2018

Surówka z młodej kapusty, z dressingiem jogurtowym


Dressing jogurtowy od Folwark, znakomicie komponuje się z młodą kapustą. Wyjątkowy smak zawdzięcza starannie wyselekcjonowanymi ziołami. Surówkę robi się w oka mgnieniu. Zapewniamy, doprawiać nie trzeba.









Składniki

  • 1/2 małej główki młodej kapusty
  • 2 młode marchewki
  • 1 mała cebula czerwona
  • 1 saszetka dressingu jogurtowego z ziołami od Folwark (opcjonalnie 2 szt)

    Przygotowanie

    1. K.
      Kapustę cienko szatkujemy.
      Marchewki obieramy, myjemy i ścieramy na wiórki.
      Cebulę obieramy, kroimy w cienkie piórka.
      Całość mieszamy z dressingiem jogurtowym.
      Podajemy schłodzoną.





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz