sobota, 7 kwietnia 2018

Pasta z sera koziego

Pyszne smarowidło do pieczywa.











Składniki

  • 1 łyżka kaparów
  • 5 suszonych pomidorów
  • 3 fileciki anchois
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 200 g sera koziego
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego

    Przygotowanie


      1. Kapary, suszone pomidory oraz anchois drobno posiekałem.
        Wymieszałem, dokładnie z pozostałymi składnikami pasty.

1 komentarz:

  1. Witam cię bardzo serdecznie w ten piękny kwietniowy dzień jestem oczarowana jakością i aranżacją zdjęć są przepiękne potrawa którą tutaj prezentujesz a raczej to smarowidełko wygląda na bardzo smakowite Pozdrawiam cię serdecznie i życzę mnóstwa kreatywności kulinarnych


    💁 odnowionaja.blogspot.com

    Zapraszam Cię serdecznie na bloga swej Przyjaciółki Agnieszki , która chwyta piękne chwile w swój obiektyw , ale również pisze życiowe przesłania z serca dla drugiego człowieka .

    Pozdrawiam serdecznie Sylwia 😊

    OdpowiedzUsuń