R'n'G Kitchen
Strony
Home
Współpraca
O mnie
środa, 31 stycznia 2018
Spaghetti w rukolowym pesto
Pyszny makaron w 20 minut? Nie tylko pyszny… pożywny i aromatyczny <3
Składniki
500 g makaronu spaghetti
125 g rukoli
100 ml oliwy z oliwek ekstra vergine
4 łyżki startego parmezanu
1 garść orzechów piniowych
sól, pieprz
parmezan do posypania
Przygotowanie
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.
W tym czasie przygotowujemy pesto:
Ukolę blendujemy z oliwą, orzechami i serem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Odcedzony, gorący makaron mieszamy z uprzednio przygotowanym pesto.
Podajemy ze świeżo startym parmezanem.
1 komentarz:
Lena
31 stycznia 2018 20:59
pycha:)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
pycha:)
OdpowiedzUsuń