Burrito
Składniki
- 400 g wołowiny pokrojonej w paski
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- 1 czerwona papryka pokrojona w paski
- przyprawa do burrito seasonin' mix
- 4 placki tortilli
- sos taco (u mnie mild)
- 1/2 puszki czerwonej fasoli (opłukanej)
PrzygotowanieMięso przyrumienić na tłuszczu ,dodać paprykę oraz przyprawę do 
burrito ,smażyć jeszcze 3-4 min. Tortillę podgrzać (aby była 
elastyczna-ok. 20 sekund z każdej strony. Na każdą wyłożyć farsz ,dodać 
fasolkę ,polać sosem taco ,wstawić do piekarnika rozgrzanego do temp. 
150 stopni C. Piec ok. 20 min.
 
 
 
          
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz