tag:blogger.com,1999:blog-2864895021226083191.post5526450870930407750..comments2024-03-26T20:17:07.544+01:00Comments on R'n'G Kitchen: Gołąbki z bulgurem i dyniąrngkitchenhttp://www.blogger.com/profile/01445352311392310486noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2864895021226083191.post-73912357902223790782017-12-28T02:30:21.290+01:002017-12-28T02:30:21.290+01:00Moim skromnym zdaniem to pieczenie 90 minut to za ...Moim skromnym zdaniem to pieczenie 90 minut to za duzo, robi sie z kapustki paćka. Pół godziny w piecyku elektr. - góra. Te listki sa wybitnie miękkie; nastepne zrobie i dam na 15 minut na gaz + płytka, a potem przygrzać na patelni. Teraz się sezon na nia skończył - dopiero od wrzesnia przyszłego roku. Ale smacznego bardzo życze, jest rewelacyjna. Izabelahttps://www.blogger.com/profile/13091402938788438995noreply@blogger.com