tag:blogger.com,1999:blog-2864895021226083191.post2163595541801411001..comments2024-03-26T20:17:07.544+01:00Comments on R'n'G Kitchen: Proste ciasto z truskawkamirngkitchenhttp://www.blogger.com/profile/01445352311392310486noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2864895021226083191.post-43823843158191279412016-05-28T09:44:17.835+02:002016-05-28T09:44:17.835+02:00Rzeczywiście. Już błąd poprawiliśmy. Cukier wanili...Rzeczywiście. Już błąd poprawiliśmy. Cukier waniliowy rozpuszczamy w mleku, a ubijamy z ksylitolem. Pozdrawiam ;)rngkitchenhttps://www.blogger.com/profile/01445352311392310486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2864895021226083191.post-84492461869945950492016-05-28T09:18:53.857+02:002016-05-28T09:18:53.857+02:00Piszesz: rozpuszczamy w mleku masło,ksylitol i mią...Piszesz: rozpuszczamy w mleku masło,ksylitol i miąższ z wanilii a później do ubitych białek dodajemy cukier nadal ubijając.<br />Kaziahttps://www.blogger.com/profile/00504890517603993047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2864895021226083191.post-85341605620352117192016-05-27T23:44:56.918+02:002016-05-27T23:44:56.918+02:00Jest ;) 200 g ksylitolu, czyli cukru brzozowego. O...Jest ;) 200 g ksylitolu, czyli cukru brzozowego. Oczywiście można użyć zwykłego. Pozdrawiamy ;)rngkitchenhttps://www.blogger.com/profile/01445352311392310486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2864895021226083191.post-44293541958506273682016-05-27T23:42:34.628+02:002016-05-27T23:42:34.628+02:00Dziękujemy ;)Dziękujemy ;)rngkitchenhttps://www.blogger.com/profile/01445352311392310486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2864895021226083191.post-32253415541568597072016-05-27T23:28:01.837+02:002016-05-27T23:28:01.837+02:00Cukier nie ma w przepisie ile dodacCukier nie ma w przepisie ile dodacAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02105368133197055955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2864895021226083191.post-54702393262839121302016-05-26T17:55:46.368+02:002016-05-26T17:55:46.368+02:00Wygląda bardzo apetycznie! :)Wygląda bardzo apetycznie! :)Kinga https://www.blogger.com/profile/16559861728089478274noreply@blogger.com